Zašto baš mi?

Zašto je za tebe super da počneš da radiš sa nama?

Zato što smo sigurni da ćemo dati sve od sebe da uspemo u ostvarivanju tvojih ciljeva. Volimo izazove, imamo pregršt novih ideja, i mislimo da je pravo vreme da ih primenimo kako bismo zajedno dostigli novu dimenziju u tvom poslovanju. Granice ne postoje.

Ko smo mi?

O nama

Znaš onaj osećaj koji krene iz stomaka i širi se po čitavom telu unoseći zadovoljstvo u svaku ćeliju tvog bića? Upravo tako se mi osećamo kada donesemo rezultat svom klijentu.

Taj put ka cilju je pun prepreka. Neke od njih dolaze sa tržišta, ali ipak veći deo dolazi upravo od česte i nesvesne borbe nas samih sa našom zonom komfora u koju svi volimo da se smestimo. Ako si nekad izgovorio/la „Ne može to tako kod nas“ ili nešto slično, jasno ti je o čemu pričamo. Jednostavno je lakše raditi stvari na koje smo navikli i na način na koji smo navikli, bez obzira što nam to ne donosi rezultate kojima smo u potpunosti zadovoljni. A znamo da kada nešto ne donosi rezultat, vreme je da se promeni.

Tu nastupamo mi. Želimo da pomognemo svakom klijentu da razume kako dolazimo do rešenja koje je za sve nas pun pogodak. Sigurni smo da je svaki cilj ostvariv. Zato je važno da sve svoje aktivnosti usmerimo ka tom cilju i da budemo svesni svih znanja koja su nam potrebna da ga ostvarimo. Naravno, i da budemo dosledni.

Naša uloga je da zajedno sa tobom postavimo sve aktivnosti, da tebi i tvom timu pravim znanjima unapredimo kompetencije i da vas uvek vraćamo ka fokusu na suštinu. Samo tako možemo napraviti razliku, ostvariti ciljeve, i osetiti te leptiriće u stomaku.

Upoznaj naš tim

Da smo se tražili, ne bismo se našli 😊 Nekako su se sve kockice poklopile u trenutku kada smo se upoznali i evo nas sada zajedno u istom ofisu. Ako ćemo iskreno, ponekad se nađemo zajedno i na pivu.

Nenad Nikolić

Nenad Nikolić

CVO

Doc. Dr Rade Tešić

Doc. Dr Rade Tešić

Konsultant za PR

Branislava Lukić

Branislava Lukić

Menadžer istraživanja tržišta

Prim. Dr Vjekoslav Kovačević

Prim. Dr Vjekoslav Kovačević

Sudski veštak, neuropsihijatar

Dejan Stojković

Dejan Stojković

CTO

Vladimir Tatić

Vladimir Tatić

CSO

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.