Razvoj web softvera

Da li tvoj sajt predstavlja ono što bi želeo/la da kažeš svetu o svom poslu? Da li tvoj kupac lako može da dođe do tvojih proizvoda 24/7? Imaš ideju kako da svoj posao predstaviš kroz veb ili mobilnu aplikaciju, ali jedinostavno ne znaš odakle da kreneš?

Više detalja

Ako je tvoj odgovor na bilo koje od ovih gore pitanja “ne”, pravo je vreme da to promeniš i kažeš “da”.

Da - želim veb sajt koji priča sjajnu priču o mom brendu.

Da - želim da svi koji dođu na moj sajt osete emociju koju i ja osećam u vezi sa poslom koji radim.

Da - želim da moji proizvodi budu u svakom trenutku dostupni mojim kupcima.

Da - imam ideju za razvoj aplikacije i 

Da - krenuću od početka, obratiću se vama.

Bravo! Na pravom si putu. Prvi korak jeste da doneseš pravu odluku i zakažeš sastanak sa našim timom.

Bez obzira na to na kojem rešenju ćemo zajedno raditi, važno je da pre nego što počemo sa lansiranjem tvog posla u veb visine razumemo šta to tačno radiš i emociju koja stoji iza toga. Emocija je sve. Važno je i ko želiš da radi sa tobom, da od tebe nešto kupi, da koristi tvoje rešenje, ali i koja on/ona trenutno ima osećanja, a koja mu/joj ti možeš poboljšati.

Kada sve ovo razumemo, upuštamo se u kreativne vode, biramo boje, pravimo dizajn, predlažemo logiku. Proces je u osnovi jako sličan, bilo da je u pitanju izrada veb sajta, izrada e-commerce rešenja, odnosno otvaranje tvoje internet prodavnice, izrada veb ili mobilne aplikacije.

Kada završimo taj korak dolazimo kod tebe sa rešenjem koje zajedno možemo da korigujemo, ukoliko je potrebno, i na kraju usvojimo. Nakon što prihvatiš rešenje, bacamo se na kodove, a dok mi radimo na razvoju rešenja, tebi se smeši sve svetlija budućnost.

Kada ispišemo kodove, prelazimo na testiranje, da budemo sigurni da sve radi kako treba. A onda nam jedino ostane da sve postavimo onlajn i da pratimo oduševljenje tvojih korisnika.

Kreni u transformaciju.

Reci nam nešto više o svom poslovanju i projektu.