Dizajn

Hladno decembarsko jutro je osvanulo. Sneg je pokrio krovove zgrada u komšiluku. Izlaziš iz kuće i krećeš ka destinaciji. Deo puta poznaješ, ostatak ti je potpuno nepoznat. Jedino što znaš je gde bi trebalo da stigneš.

Više detalja

Naravno da do svakog cilja vodi više puteva. Nekim putevima idemo po navici, nekim putevima idemo zato što nam deluje da su kraći, na neke se odlučimo jer nas prosto vuku da krenemo baš njima. Toga dana bilo je lako odlučiti kojim putem da kreneš. U snegu su vidljivi tragovi - tamo gde je mnogo tragova sigurno je put koji je dobar.

E sada, i kada snega nema, naravno da ćemo se intuitivno odlučiti da krenemo putem koji vodi kroz živopisan predeo, koji nas već u startu poziva da krenemo baš njim. Zamisli da se krećeš baš nekim takvim putem, a na svakom koraku nailaziš na kockice kaldrme koji grade jednu veliku aveniju. Svaka kocka je sastavni deo priče kroz koju te ta avenija vodi.

Upravo to želimo da postignemo i svakim segmentom dizajna tvog brenda. Bez ikakvih reči, sklapanjem savšeno uklopljenih kockica, želimo da privučemo ljude da krenu baš tim putem koji će im ispričati i lako ih voditi kroz tvoju priču. Želimo da napravimo digitalne avenije i bulevare koje će tvoje korisnike pozivati da krenu u avanturu sa tobom i tvojim brendom.

Kreni u transformaciju.

Reci nam nešto više o svom poslovanju i projektu.