Employer branding

Kao i u našim telima, svaki sektor u kompaniji utiče na zdravlje čitavog sistema. Ako je cilj poboljšanje bilo kog sektora, polazna tačka je uspostavljanje procesa implementacije promena, ali pre svega, poboljšanje svakog pojedinca u timu.

Više detalja

Iako su podaci i informaciona tehnologija vitalni aspekti današnjeg poslovanja, ljudi će uvek biti temelj jedne organizacije. Znaš i sam, ako se ne okružiš dobrim i kompetentnim ljudima koji su spremni da uče, teško da ćeš napredovati. Zato verujemo da je važno posvetiti se ljudima oko sebe, raditi na razvijanju njihovih kompetencija, ali i na njihovoj organizaciji.

Na tome možemo raditi zajedno kroz utvrđivanje i procenu svih informacija i kompetencija o svakom od radnih mesta, i definisanju konkretnih uloga pojedinca kako bismo kreirali funkcionalan sistem. Takođe, kroz niz treninga i radionica koje će naši eksperti posebno osmisliti za tvoj tim, zajedno ćemo razvijati komunikacijske i prodajne veštine, ali i graditi bezbednu okolinu u kojoj će svako od njih moći da iskaže sve ono što on/ona misli.

Upravo ta bezbedna okolina igra važnu ulogu u rastu tvoje kompanije, kao i izgradnja kompanijske kulture. Da bismo u tome uspeli, obezbedili smo jedan moćan softver koji pomaže u stvaranju sigurnog okruženja za sve zaposlene. Ovaj alat na efikasan način prati podatke i pruža menadžmentu informacije o razmišljanjima zaposlenih, o tome kako se osećaju po pitanju rada u kompaniji, o promenama koje su uvedene, i o mnoštvu drugih stvari. Kao što ćeš i videti, iz ovih informacija možemo mnogo da naučimo i pokrenemo aktivnosti koje jačaju različite sektore unutar tvoje kompanije.

Učenje iz tih povratnih informacija zaposlenih i omogućavanje lake komunikacije stvara kulturu orijentisanu na rast. A to je upravo ono što svi mi imamo kao cilj.

Za više informacija o ovom super kul alatu poseti https://www.quantified.company/product

Kreni u transformaciju.

Reci nam nešto više o svom poslovanju i projektu.