Cyber Security

U neka davna vremena, svu svoju robu i informacije smo slali brodovima koji su plovili do predviđenih lokacija. Na tim putovanjima presretali bi ih lopovi, pirati...

Više detalja

Donekle je i danas ista situacija. Osim što se presretanje i krađa dešavaju u digitalnom svetu. Što više podataka unosiš u tehnologije koje tvoja kompanija koristi, to će više pirata biti rešeno da ukrade tvoja dobra. Zato je važno da čuvaš svoje podatke i da budeš siguran/a da su zaštićeni.

Bezbednu plovidbu može da ti obezbedi jedino ekspert za cyber bezbednost, koji može da ti pruži analitiku o tvojim informacijama u realnom vremenu i tako osigura mirno more za obavljanje poslova kompanije.

U našoj posadi imamo upravo takve profesionalce, iskusne u obezbeđivanju sigurne digitalne plovidbe koji će zaštititi i tebe i tvoje vredne informacije od cyber pirata. Naše vreme detekcije napada iznosi čitavih 3ms, što nas čini 10 000 puta bržim od poznatih cyber softvera. Postavljamo zamke i koristimo ih da bismo u realnom vremenu otkrili nove napadačke IP adrese. Radimo 100 različitih antivirus provera, i možemo da vidimo aktuelne napade u realnom vremenu.

Iza sebe imamo uspešne saradnje kako sa državnim institucijama, tako i sa malim privatnim preduzećima. I najbitnije, transparentni smo u svemu što radimo. Tako ćeš i ti imati uvid u sve aktivnosti koje preduzimamo kako bismo zaštitili tvoje podatke. Jer poverenje započinje komunikacijom.

Zaustavi pirate i pre nego što se pojave! Neka tvoje informacije budu bezbedne i u digitalnom svetu.