Usluge

Naš tim čine ljudi koji su eksperti u svojim oblastima posla. Svaka od njih je važan deo uspešne priče tvog poslovanja.

Šta mi to zapravo radimo?

Šta mi to zapravo radimo?

Od kapetana do malog od palube svi imamo svoju oblast u kojoj razvaljujemo. Neki razvaljujemo i u više njih.

Unapređenje prodaje i marketinga

Da li znaš ko su tvoji kupci i kome nudiš i prodaješ svoje usluge? Ili samo pokušaš da prodaš priču, pa ako prođe prođe? Hajde da tvoje prodajne i marketing aktivnosti usmerimo ka pravom cilju.

Razvoj web softvera

Bilo da ti je potreban brz i jednostavan sajt ili neki sa gomilom detalja i podataka, rešenje za onlajn prodavnicu, ili čak razvoj web ili mobilne aplikacije, naša posada ti je uvek na raspolaganju i spremna da zajedno kreirate najbolje rešenje za tebe.

Sajber bezbednost

Mnogo je onih koji ni ne razmišljaju o bezbednosti svojih podataka dok ne krene nešto po zlu. Ali ne kaže se džabe „bolje sprečiti nego lečiti“. Obratite se našim ekspertima koji znaju kako da vam pruže bezbednu navigaciju kroz digitalni svet.

Dizajn

Nismo svi dizajneri ako znamo da koristimo Canvu. Da bi dizajn ispričao priču ponekad je potrebno da uskoče i profi dizajneri koji razumeju kako današnji korisnici razmišljaju. Obrati nam se kad si spreman/a da budeš izbombardovan/a kreativnim idejama koje će privući i oduševiti tvoje kupce.

Digitalna transformacija

Ići peške je zdravo, ići autom je brzo i efikasno, a teleportovati... nemoguće? Nakon što budemo analizirali kako „hodaš“ budi siguran/a da ćemo teleportovati tvoj posao u dimenzije najvišeg profita.

Unapređenje tima

Svi želimo da radimo u kompaniji za koju mislimo da je super, u timu sa ljudima sa kojima se osećamo prijatno, koji znaju svoj posao, i koji su spremni da napreduju. Hajde da i od tvog tima napravimo tako jaku ekipu.

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.