Usluge

Naš tim čine ljudi koji su eksperti u svojim oblastima posla. Svaka od njih je važan deo uspešne priče tvog poslovanja.

Šta mi to zapravo radimo?

Šta mi to zapravo radimo?

Mi smo agencija za digitalni marketing, istraživanje tržišta i PR koja se fokusira na pružanje vrhunskih usluga klijentima iz različitih industrija.

Savjetovanje iz oblasti odnosa s javnošću

Više detalja

U dobu kada reputacija može napraviti ili uništiti brend, efikasno upravljanje odnosima s javnošću je od presudne važnosti. Naša usluga savjetovanja iz oblasti odnosa s javnošću nudi strategije prilagođene unaprjeđenju imidža vaše organizacije, upravljanju odnosima s medijima i efikasnoj komunikaciji s ciljanim publikama. Koristeći kombinaciju tradicionalnih i digitalnih PR alata, osiguravamo da se glas vašeg brenda čuje, razumije i poštuje u javnom domenu.

1. PR revizija i analiza situacije: Počinjemo sa sveobuhvatnom analizom vašeg trenutnog PR stanja, prisutnosti u medijima i percepcije javnosti.

2. Postavljanje ciljeva: Saradnja s vama kako bismo postavili jasne ciljeve za vaše PR kampanje, bilo da je riječ o unaprjeđenju imidža brenda, upravljanju krizama ili predstavljanju novih proizvoda.

3. Identifikacija ciljne publike: Definišite i razumijte publiku koja je najvažnija za vaš brend, od zainteresiranih strana do šire javnosti.

4. Razvoj poruka i narativa: Kreirajte uvjerljive priče i ključne poruke koje rezonuju s vašom publikom i usklađene su s vrijednostima vašeg brenda.

5. Upravljanje odnosima s medijima: Izgradnja i njegovanje odnosa s novinarima, blogerima i uticajnim osobama. Ovo uključuje distribuciju saopćenja za javnost, kreiranje medijskih setova i koordinaciju intervjua.

6. Digitalna PR strategija: Iskoristite online platforme, društvene medije i partnerstva s uticajnim osobama kako biste pojačali svoju poruku u digitalnom prostoru.

7. Planiranje upravljanja krizama: Pripremite se za potencijalne PR krize sa strategijama i protokolima za upravljanje i ublažavanje negativne publicitete.

8. Mjerenje performansi: Pratite i analizirajte efikasnost PR kampanja pomoću metrika kao što su medijski spomeni, analiza sentimenta i stope angažmana.

9. Kontinuirane povratne informacije i iteracija: Prilagodite strategije na temelju povratnih informacija, evoluirajućeg medijskog okruženja i ciljeva brenda kako bi vaši PR napori ostali snažni i relevantni.

Više detalja

Konzultacije iz oblasti marketinga

Više detalja

Uspeh svake organizacije zavisi od njene sposobnosti da se efikasno poveže s ciljnom publikom. Naše konzultacije iz oblasti marketinga pružaju strateško vođenje i ekspertizu kako biste optimizovali vaše marketinške napore, povećali vidljivost i ostvarili bolji ROI.

Analiza trenutne marketinške strategije.

Istraživanje tržišta i identifikacija ciljne publike.

Razvoj prilagođene marketinške strategije.

Preporuke za odabir optimalnih marketinških kanala.

Praćenje i analiza performansi.

Kontinuirana optimizacija i prilagodba strategiji na temelju rezultata.

Trening iz oblasti prodaje

Više detalja

Prodaja

Više detalja

Uspeh u prodaji zahteva više od pukog predstavljanja proizvoda ili usluge. Naš program obuke iz prodaje dizajniran je da pruži učesnicima dokazane metode prodaje, efikasne komunikacione tehnike i alate potrebne za dosljedno i efikasno zatvaranje poslova.

Uvođenje u osnovne principe prodaje.

Razumevanje kupca.

Efikasna komunikacija.

Predstavljanje vrednosti i rešenja.

Prevazilaženje prigovora.

Tehnike zatvaranja prodaje.

Uvođenje u CRM i prodajne tehnologije.

Veštine pregovaranja.

Praćenje performansi i samousavršavanje.

Savjetovanje iz oblasti rasta (Growth Hacking)

Više detalja

Konzultacije iz oblasti performance marketinga

Više detalja

Performance marketing predstavlja most između marketinških aktivnosti i stvarnih poslovnih rezultata. Naše konzultacije iz ove oblasti omogućavaju vam da optimizirate vaše marketinške kampanje kako biste postigli maksimalan ROI. Pružamo strateško vođenje, analizu i ekspertizu kako biste osigurali da svaki uloženi novčić u marketing donosi željenu vrijednost.

Pregled i analiza trenutnih marketinških kampanja.

Definisanje KPI-eva i ciljeva kampanje.

Selekcija i optimizacija marketinških kanala na osnovu performansi.

Praćenje, testiranje i optimizacija kampanja u realnom vremenu.

Analiza rezultata i preporuke za dalje korake.

Kontinuirana edukacija i prilagodba najnovijim trendovima i alatima u oblasti performance marketinga.

Više detalja

Marketing savjetovanje

Više detalja

U svetu koji se brzo menja, tradicionalne strategije rasta često nisu dovoljne. Naše savjetovanje iz oblasti rasta kombinuje marketinšku strategiju, analitiku i kreativno razmišljanje kako bi se identifikovali najefikasniji načini za ubrzanje rasta vaše organizacije.

Dubinska analiza trenutnog stanja vaše organizacije.

Identifikacija prilika za rast.

Implementacija eksperimenta.

Praćenje i analiza rezultata.

Iteracija i skaliranje uspešnih strategija.

Više detalja

Razvoj web softvera

Više detalja

Bilo da ti je potreban brz i jednostavan sajt ili neki sa gomilom detalja i podataka, rešenje za onlajn prodavnicu, ili čak razvoj web ili mobilne aplikacije, naša posada ti je uvek na raspolaganju i spremna da zajedno kreirate najbolje rešenje za tebe.

Izrada web sajtova

Izrada E-commerce rešenja

Web / Mobilne aplikacije

Izrada landing strana

Više detalja

Dizajn

Više detalja

Nismo svi dizajneri ako znamo da koristimo Canvu. Da bi dizajn ispričao priču ponekad je potrebno da uskoče i profi dizajneri koji razumeju kako današnji korisnici razmišljaju. Obrati nam se kad si spreman/a da budeš izbombardovan/a kreativnim idejama koje će privući i oduševiti tvoje kupce.

Brendiranje

Web / mobilne aplikacije

Web dizajn

UX/UI

Izrada wireframe-ova

Više detalja

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.