Svaki klijent je poseban

Svaki klijent i svaki projekat su priča za sebe, i upravo u tome uživamo. Da sa svakim napravimo drugačiju i jedinstvenu priču koja će bili validirana i na tržištu.

Naš portfolio

Projekti na koje smo naročito ponosni

Da se razumemo, svi klijenti i projekti su nam izazov i dragi na svoj način. Ovde izdvajamo samo neke od njih.

Pekara Ključ

Sastavni deo naše priče je velika zahvalnost kupcima koji se uvek vraćaju i učestvuju u životu jedne piterije. Vaše uživanje u svakom zalogaju je ključ do naše sreće, i upravo to obostrano zadovoljstvo je delić svakodnevnice Ključa.

Yunycom - Teosyal

Smatramo da je inovaciji ključ uspeha. Klijenti neprekidno očekuju bolje estetske rezultate i u tom pravcu proizvodi treba da se razvijaju, a praktičari treba da budu spremni da neprekidno unapređuju svoje veštine.

Inoxal

Vrhunskim kvalitetom proizvoda i obimom proizvodnje, zadovoljili smo brojne kupce iz Srbije i susednih država kao i različitih evropskih zemalja. U planu nam je širenje proizvodnog programa uz prepoznatljiv kvalitet i odličan dizajn kao i pokrivanje ostatka tržišta.

Fizio Ahil

Mi u centru Fizio Ahil volimo ono što radimo, a kada je ljubav prisutna čovek učestvuje svim svojim bićem u poslu kojim se bavi. Upravo ta posvećenost i ljubav je ono što ćemo preneti na svakoga od vas.

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.