Digital Armada

Ime naše plovidbe je "Misija Uspeh"

Izranjamo iz dubina digitalnog sveta sa ciljem da skaliramo tvoj posao. Iz dubina direktno u visine.

Naša pažnja je usmerena ka tebi

Nadamo se da ti je prijatno kada si u centru pažnje jer, i ako nije, fokus se prebacuje na tebe, tvoje vizije, snove, ambicije. Uz tebe smo, dajemo ti vetar u jedra, i radimo sa tobom na ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Delimo sa tobom sva svoja znanja kako bismo svi napredovali i bili zadovoljni rezultatom.

Šta mi to zapravo radimo?

Od kapetana do malog od palube svi imamo svoju oblast u kojoj razvaljujemo. Neki razvaljujemo i u više njih.

Unapređenje prodaje i marketinga

Da li znaš ko su tvoji kupci i kome nudiš i prodaješ svoje usluge? Ili samo pokušaš da prodaš priču, pa ako prođe prođe? Hajde da tvoje prodajne i marketing aktivnosti usmerimo ka pravom cilju.

Razvoj web softvera

Bilo da ti je potreban brz i jednostavan sajt ili neki sa gomilom detalja i podataka, rešenje za onlajn prodavnicu, ili čak razvoj web ili mobilne aplikacije, naša posada ti je uvek na raspolaganju i spremna da zajedno kreirate najbolje rešenje za tebe.

Sajber bezbednost

Mnogo je onih koji ni ne razmišljaju o bezbednosti svojih podataka dok ne krene nešto po zlu. Ali ne kaže se džabe „bolje sprečiti nego lečiti“. Obratite se našim ekspertima koji znaju kako da vam pruže bezbednu navigaciju kroz digitalni svet.

Dizajn

Nismo svi dizajneri ako znamo da koristimo Canvu. Da bi dizajn ispričao priču ponekad je potrebno da uskoče i profi dizajneri koji razumeju kako današnji korisnici razmišljaju. Obrati nam se kad si spreman/a da budeš izbombardovan/a kreativnim idejama koje će privući i oduševiti tvoje kupce.

Digitalna transformacija

Ići peške je zdravo, ići autom je brzo i efikasno, a teleportovati... nemoguće? Nakon što budemo analizirali kako „hodaš“ budi siguran/a da ćemo teleportovati tvoj posao u dimenzije najvišeg profita.

Unapređenje tima

Svi želimo da radimo u kompaniji za koju mislimo da je super, u timu sa ljudima sa kojima se osećamo prijatno, koji znaju svoj posao, i koji su spremni da napreduju. Hajde da i od tvog tima napravimo tako jaku ekipu.

Ukoliko se pitaš kako radimo...

Prvo i osnovno - moraš da budeš 100% iskren/a sa nama. Znači nema vrdanja, nego sve karte odmah na sto. Jedino tako možemo da budemo sigurni gde škripi, i šta i kako treba da radimo da bismo uspeli da napravimo super rezultat.

  • Dosađivaćemo ti pitanjima. Ispitaćemo i izanaliziraćemo svaku sitnicu u tvom poslovanju. Validiraćemo sve ono što daje rezultate i pronaći sve tačke koje bi trebalo unaprediti.

  • Napravićemo strategiju kako da otklonimo tačke koje koče, a kako da poboljšamo one koje mogu biti i bolje. Tvoj posao nije isti kao i Jovanin, samim tim za tebe kreiramo jedinstvenu strategiju.

  • Zajedno radimo na implementaciji i pratimo rezultate. Čim vidimo da nešto nema očekivani efekat, menjamo. Čim vidimo da ima, nazdravimo i nastavimo još bolje.

icon
0
sati na Spotify-u
icon
0
prepešačenih koraka
icon
0
premium tenkova u WOT-u

Naši partneri i klijenti

Volimo i cenimo sve partnere i klijente sa kojima smo radili i sa kojima radimo, ali ovi ipak imaju posebno mesto u našem srcu.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Ko smo mi?

Posada koju čine entuzijasti, vizionari, drugari, kolege, uvek raspoloženi za nove izazove – u poslu, ispijanju piva, penjanju na najviše planinske vrhove. Šta kome više leži. Uglavnom, šta god da je ispred nas, naći ćemo način da to i savladamo.

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.