Digital Armada

Ime naše plovidbe je "Misija Uspeh"

Izranjamo iz dubina digitalnog sveta sa ciljem da skaliramo tvoj posao. Iz dubina direktno u visine.

Naša pažnja je usmerena ka tebi

Nadamo se da ti je prijatno kada si u centru pažnje jer, i ako nije, fokus se prebacuje na tebe, tvoje vizije, snove, ambicije. Uz tebe smo, dajemo ti vetar u jedra, i radimo sa tobom na ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Delimo sa tobom sva svoja znanja kako bismo svi napredovali i bili zadovoljni rezultatom.

Šta mi to zapravo radimo?

Od kapetana do malog od palube svi imamo svoju oblast u kojoj razvaljujemo. Neki razvaljujemo i u više njih.

Web development

Znamo da u teoriji sajt može da napravi i Miloš koji je baš letos krenuo da programira. Ali on još nije naučio kako da napravi sajt koji je prilagođen potrebama tvojih kupaca, koji je brz i može, što bi se reklo, da se čita sa telefona. Tu mi uskačemo.

E-trgovina

Za tebe kreiramo maloprodajni objekat sa kojim nisi vidljiv samo u svom kraju ili novootvorenom tržnom centru, već širom sveta. A nećemo ni da počinjemo priču o tome koliko je dobro biti stalno dostupan kupcima.

Cyber Security

Mnogo je onih koji ni ne razmišljaju o bezbednosti svojih podataka dok ne krene nešto po zlu. Ali ne kaže se džabe „bolje sprečiti nego lečiti“. Obratite se našim ekspertima koji znaju kako da vam pruže bezbednu navigaciju kroz digitalni svet.

Digitalni marketing

Imaš dobar sajt, dobru prodavnicu, a osećaš se kao oni radnici u butiku koji samo gledaju kako ljudi prolaze pored njihovog izloga? Daj da vidimo kako ćemo zajedno da privučemo te ljude da kupe nešto od tebe.

Digitalna transformacija

Ići peške je zdravo, ići autom je brzo i efikasno, a teleportovati... nemoguće? Nakon što budemo analizirali kako „hodaš“ budi siguran/a da ćemo teleportovati tvoj posao u dimenzije najvišeg profita.

Grafički dizajn

Nije Canva svemoguća, i nismo svi dizajneri ako znamo da je koristimo. Ponekad moraju i ovi profi dizajneri da odrade posao. Obrati nam se kad si spreman/a da budeš izbombardovan/a kreativnim idejama.

UX/UI

Dođeš u prodavnicu i moraš da pitaš prodavca gde stoji kokičar. Treći red levo, iza kućne hemije. Nigde logike. Zamisli da neko poseti tvoj sajt i ne može da se snađe, a nema ni koga da pita. Zato je važno da radiš sa ljudima koji razumeju kako tvoji kupci razmišljaju i kako žele da dođu do informacije.

Ukoliko se pitaš kako radimo...

Prvo i osnovno - moraš da budeš 100% iskren/a sa nama. Znači nema vrdanja, nego sve karte odmah na sto. Jedino tako možemo da budemo sigurni gde škripi, i šta i kako treba da radimo da bismo uspeli da napravimo super rezultat.

  • Dosađivaćemo ti pitanjima. Ispitaćemo i izanaliziraćemo svaku sitnicu u tvom poslovanju. Validiraćemo sve ono što daje rezultate i pronaći sve tačke koje bi trebalo unaprediti.

  • Napravićemo strategiju kako da otklonimo tačke koje koče, a kako da poboljšamo one koje mogu biti i bolje. Tvoj posao nije isti kao i Jovanin, samim tim za tebe kreiramo jedinstvenu strategiju.

  • Zajedno radimo na implementaciji i pratimo rezultate. Čim vidimo da nešto nema očekivani efekat, menjamo. Čim vidimo da ima, nazdravimo i nastavimo još bolje.

icon
0
sati na Spotify-u
icon
0
prepešačenih koraka
icon
0
premium tenkova u WOT-u

Naši partneri i klijenti

Volimo i cenimo sve partnere i klijente sa kojima smo radili i sa kojima radimo, ali ovi ipak imaju posebno mesto u našem srcu.

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Ko smo mi?

Posada koju čine entuzijasti, vizionari, drugari, kolege, uvek raspoloženi za nove izazove – u poslu, ispijanju piva, penjanju na najviše planinske vrhove. Šta kome više leži. Uglavnom, šta god da je ispred nas, naći ćemo način da to i savladamo.

Smatramo da je uspeh posledica dobro usmerenih aktivnosti. Ti znaš šta želiš, mi znamo kako to da ostvarimo.